Sminkalapok és alapozók

Termékek száma: 102

A megfelelően kiválasztott alapozó a tökéletes és hosszantartó smink alapja. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy elfedje a tökéletlenségeket, szépítse az arcszínt és hosszú órákon át a bőrön maradjon. Nézd meg, milyen kozmetikumokat megtalálsz a kínálatunkban!

Rendezés
termékek száma: 30/102

Alapozók

Minden smink alapja a tökéletesen sima, enyhén ragyogó, természetes és egészséges tónusú bőr. Ennek a hatásnak az eléréséhez jó alapozásra van szükség. Ajánlatunkban a jól ismert márkák termékeinek széles választékát kínáljuk, többek között: LAMEL, Missha, Paese vagy Cosrx. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek például elrejteni a bőr tökéletlenségeit, visszaállítani a bőr szép tónusát és ragyogását, valamint megakadályozni az orr és a homlok csillogását vagy kipirosodását. Elég, ha meggyőződsz arról, hogy a bőrtípusodnak megfelelő terméket választasz.

Olvass tovább

A tökéletes arc smink – milyen alapozót válasszunk?

Az alapozónak ideális esetben az Ön bőrtípusának megfelelőnek kell lennie. Így ha a bőröd:

  • érzékeny, amelyen könnyen lép fel irritáció, válassz olyan terméket, amelynek összetevői segítenek megerősíteni a bőr lipidgátját és enyhítik a károsodásokat. Könnyű konzisztenciájúnak kell lennie, hogy ne keltsen mesterséges bevonathatást;
  • száraz, érdes és feszülő területekkel, válasszon olyan kozmetikumot, amely olyan anyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a felhám hidratálását, regenerálódását és táplálását. Formulájának könnyen el kell oszlania az arc felületén. Ezenkívül nem szabad, hogy annak mélyedéseiben leülepedjen;
  • zsíros és kombinált bőr, döntsön olyan alapozó mellett, amelynek összetevői segítenek szabályozni a faggyútermelést, elfedni a bőrhibákat és eltávolítani a baktériumokat. Érdemes ügyelni arra, hogy a formula olyan anyagokat is tartalmazzon, amelyek segítenek a matt arcszín elérésében;
  • érett – olyan folyadékot válasszon, amelynek összetevői elősegítik az antioxidáns folyamatokat, egységesítik a bőr tónusát és csökkentik a ráncok megjelenését;
  • hajlamos a pattanásokra és bőrpírra, vásároljon olyan alapozót, amelynek összetevői segítenek elfedni a bőrhibákat és kiegyenlíteni a bőrtónust.

A jól eltalált alapozót arról ismerheted fel, hogy "beleolvad" a bőrbe. Ez azt jelenti, hogy alkalmazkodik, de nem képez "maszkot" a felületen.

Alapozótípusok – mit válasszunk a legjobb sminkhez?

Ahhoz, hogy egy alapozó jól működjön a mindennapokban, fontos, hogy ne csak az összetevőkre, hanem a formulára is figyeljünk. Ez határozza meg a termék alkalmazásának módját, valamint az elért hatást.

Folyékony alapozó

A folyékony alapozók a legnépszerűbbek. Könnyen eloszlathatók a bőrön, nemcsak ecsettel vagy szivaccsal, hanem ujjbegyekkel is. Ennek köszönhetően nincs szükség speciális tartozékokra az alkalmazásukhoz. A folyékony termékek általában gyorsan beleolvadnak a bőrbe, így több rétegben is felviheted azokat, amíg eléred a megfelelő fedési szintet.

Por alakú alapozók

Az ásványi alapozók főként por alakú formában kaphatók. Gyengéd formulával rendelkeznek. Receptúrájukban természetes összetevők találhatók, pl. vas-oxid vagy cink-oxid található, amelyek segítenek a tökéletes fedés elérésében "maszk" nélkül.

Kompakt alapozó

A kompakt alapozók nagyon praktikusak – olyan kiszerelésben kaphatók, amelyet könnyű bedobni a táskába, és magunkkal vinni például egy hosszabb útra. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek mattítani az arcbőrt és elérni a tökéletes fedést. Könnyen felvihető az arcra – csak egy szivaccsal kell áttörölni a bőrt.

Gondold át, hogy mire van szüksége a bőrödnek, majd válassz egy olyan terméket, amely megfelel az igényeinek. Ennek köszönhetően olyan sminket érhetsz el, amilyent megálmodtál.

pixel