Sminkfixálók

Termékek száma: 1

A fixáló egy olyan termék, amely meghosszabbítja a smink tartósságát. Tökéletes, ha a sminknek órákig fenn kell maradnia, fotózásokon vagy éjszakai eseményeken. Ha még nincs egy fixáló a gyűjteményedben - mindenképpen nézd meg kínálatunkat!

Rendezés

Miért érdemes sminkfixálót használni?

A sminkfixálók rendkívül funkcionális és hasznos kozmetikumok, mert órákig tartóssá teszik a sminket. A felvitel után az olyan problémák, mint az alapozó kukacosodása és maszatolódása többé nem okoznak fejfájást. A sminkfixáló permet biztosítja, hogy a sminked az időjárási körülményektől, például a széltől, a hőségtől vagy a páratartalomtól függetlenül érintetlen maradjon. És nem kell majd korrigálni.


Olvass tovább

Mi a különbség a fixáló és a sminkrögzítő között?

A sminkrögzítő és a fixáló két különböző típusú termék, amelyek hasonló hatással rendelkeznek, minimális különbségekkel.

Sminkrögzítők

Spray formájában kaphatók, és arra szolgálnak, hogy rögzítsék és tartósabbá tegyék a sminket, valamint megakadályozzák a maszatolódást és a kopást. A spray-t a smink elkészülte után kell alkalmazni, egy vagy több vékony rétegben. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba a mennyiséget, nehogy elnehezítsük a színes kozmetikumokat.

Fixálók

Ezek olyan permetek, amelyek fő funkciója a smink fixálása, de ez még nem minden. A fixáló permeteknek lehet további funkciójuk is, például mattítják a sminket, szabályozzák a fényesedést vagy hidratálnak. Alkalmazásuk ugyanúgy történik, mint a sminkrögzítők esetén. Segítségükkel könnyedén korrigálhatod a "púderes" hatást, összeolvaszthatod a sminkrétegeket, és egész nap érintetlenül tarthatod sminket.

Hogyan kell használni a sminkrögzítőket?

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a fixáló spray által nyújtott hatásból, fontos, hogy megfelelően alkalmazd. Íme két egyszerű lépés, amelyek segítségével a legtartósabb sminket érheted el, miközben nem nehezíted el a bőrödet:

  • Készítsd elő a bőrödet - a fixáló spray felvitele előtt győződj meg arról, hogy a kozmetikumok minden rétege megfelelően össze van keverve, nincsenek látható határok vagy üres foltok. Ellenőrizd azt is, hogy a kozmetikumokat nem túl vastagon vitted-e fel, ami miatt a termékek gyorsan kukacosodnak. 
  • Rögzítő felvitele - használat előtt rázd fel a flakont, és fújd be az egész arcot kb. 20 cm távolságból. Ne feledd, hogy csukd be a szemed, vagy fedd le a tenyereddel, mivel a szemsmink nem igényel további fixálást. Ügyelj arra, hogy egyenletesen fújd be az egész arcot, és ne érintsd meg a bőrt, amíg a termék meg nem szárad.
pixel